top of page
Training voor volwassenen.png
Training voor jongeren.png
Ouder-kind training.png

Welkom!

Leuk dat je interesse hebt in mindfulness. In een wereld waar steeds meer prikkels op ons af komen wordt de behoefte om jezelf en je eigen grenzen te leren kennen steeds groter. 

In een mindfulness training leer je onder andere: 

* Signalen in je lichaam voelen

* Met meer aandacht in het leven staan

* Automatische (denk)patronen van jezelf herkennen

* Aardiger zijn voor jezelf

* Gezonde keuzes maken 

* Beter in balans blijven 

Mindfulness kun je trainen door dagelijks oefeningen te doen. De effecten van een mindfulness training zijn wetenschappelijk bewezen! 

Ben jij benieuwd wat een mindfulness training voor jóu kan betekenen? Lees dan gerust verder of neem contact met me op, ik vertel je graag meer over de kracht van mindfulness en het trainingsaanbod! 

Warme groet, 

Irene Timmermans

OVER MIJ

'Er zijn' voor anderen, persoonlijke aandacht en warmte geven, dat is wat ik het liefste doe. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening werk ik sinds 2007 in de (jeugd)zorg. Eerst als persoonlijk begeleider op een woongroep voor kinderen en jongeren, later als begeleider bij gezinnen thuis. Vervolgens ontwikkelde ik me verder in beleidswerk en als afstudeerbegeleider voor de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening. 

 

Sinds 2018 hou ik me actief bezig met mindfulness. In 2020 volgde ik de opleiding tot mindfulness trainer bij SeeTrue en de opleiding tot mindful kids trainer bij het Instituut voor Aandacht en Mindfulness.  Ik leerde om mijn aandacht naar het hier & nu te brengen in plaats van te blijven piekeren. Ik leerde dat ik milder mocht zijn voor mezelf. Ik leerde te stoppen met vechten en los te laten wat anderen over mij dachten. En door aandachtig in het leven te staan leer ik en verwonder ik me nog elke dag!  

bottom of page